Ο πολύπειρος executive chef Παναγιώτης Παναγιώτου, έχοντας δουλέψει χρόνια σε πεντάστερα ξενοδοχεία του νησιού, σου ετοιμάζει πλέον τον πιο ποιοτικό μεζέ στο όμορφο Όμοδος!
Το Κατώι αποτελεί αναμφισβήτητα μια από τις καλύτερες προτάσεις στο γραφικό χωριουδάκι, όπου θα απολαύσεις δημιουργική Κυπριακή κουζίνα, δίπλα στο τζάκι ενός αναπαλαιωμένου κτίσματος στην καρδιά του χωριού.
Οι μεζέδες θα σε δελεάσουν με πιάτα όπως το κριθαρότο με μανιτάρια, τα 'μουσακάκια' δηλαδή γευστικός μουσακάς σε ατομική μερίδα, ενώ τις Κυριακές και τις αργίες θα βρεις να σε περιμένει το λαχταριστό χοιρινό κότσι με ψητό λάχανο και σάλτσα από κουμανταρία.
Και, φυσικά, δεν μπορείς να φύγεις από το Κατώι δίχως να δοκιμάσεις την απίστευτη αναρόκρεμα του σεφ, σε φωλιές από φύλλο μπακλαβά με μέλι και καρύδια!
Τηλέφωνο: 25423033
Διεύθυνση: Ληνού 25, Όμοδος, επ. Λεμεσού.
Facebook: Katoi Restaurant & Special Events
Ώρες Λειτουργίας: Δ-Σ 12.30-17.00 & 19.00-22.30, Κ 12.00-17.00.