ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Νίκου Παττίχη 114, B1 BLOCK A,
Διαμέρισμα 8,
Λεμεσός

Τηλέφωνο: +357 25 105205
Fax: +357 25 722048

Φόρμα Επικοινωνίας
Is eight > than two? (true/false)

Ποιο μήνυμα θέλετε να μας στείλετε;

1. Να μεταφέρω την άποψη μου
Στείλτε μας τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σας για την Εxodοs.com.cy και τις υπηρεσίες που προσφέρει. Νομίζετε ότι σε ορισμένους τομείς μπορούν να γίνουν βελτιώσεις ή θα θέλατε σε κάποια θέματα να δίνεται περισσότερο ενδιαφέρον. Περιμένουμε να ακούσουμε την άποψή σας…

2. Να στείλω ανακοίνωση, ενημέρωση για ένα γεγονός ή να προσθέσω εστιατόριο ή κάποιο άλλο μήνυμα στις σελίδες της Exodos.com.cy.
Άνοιξε κάποιο καινούργιο εστιατόριο, ταβέρνα, cafe, μεζεδοπωλείο ή οτιδήποτε άλλου είδους μαγαζί που προσφέρει ενδιαφέρουσες γαστριμαργικές απολαύσεις; Είστε ενήμεροι για κάποιο γεγονός που θα θέλατε να προβληθεί στις σελίδες μας; Στείλτε μας πληροφορίες για το θέμα που σας ενδιαφέρει και εμείς θα το κοινοποιήσουμε το ευρύ κοινό της Εxodοs.com.cy. Διότι η Exodos.com.cy τα έχει όλα…

3. Να διαφημιστώ στο Exodos.com.cy
Προβληθείτε μέσα από τις σελίδες του Exodos.com.cy και ενημερώστε ένα ευρύ κοινό για τις δραστηριότητές της επιχείρησής σας. Η Exodos σας δίνει την δυνατότητα να προβληθείτε σε ένα εξειδικευμένο κοινό που ψάχνει ακριβώς αυτό που προσφέρει ο οργανισμός σας.

4. Να αναφέρω ένα τεχνικό πρόβλημα ή κάποια επισήμανση στις περιγραφές
Αναφέρετε το τυχόν πρόβλημα που σας παρουσιάζεται (λειτουργικότητας, πρόσβασης, εμφάνισης κλπ.) ή κάποια επισήμανση που εντοπίσατε στις περιγραφές μας και εμείς θα το φροντίσουμε αμέσως.