Το Di Capilla είναι ένα εξαίσιο εστιατόριο στον παραλιακό πεζόδρομο της παραλίας Περνέρα στον πανέμορφο Πρωταρά.
Βρίσκεται σε μια από τις πιο μαγευτικές τοποθεσίες, με θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα. Eίναι ένα ιδανικό μέρος για χαλάρωση, για να απολαύσεις ποιοτικές στιγμές με οικογένεια ή φίλους.
Το μενού είναι δημιουργημένο από τον γνωστό Κύπριο σεφ Λούη Παπαγεωργίου, και αποτελείται από μια ποικιλία φρέσκων θαλασσινών, εξαιρετικές διεθνείς και μεσογειακές γαστρονομικές γεύσεις, νοστιμότατα προγεύματα, ονειρικά επιδόρπια, δροσιστικά κοκτέιλ και ποτά, μυρωδάτους καφέδες, φρέσκους χυμούς και άλλα εκλεκτά ροφήματα.
Πιο συγκεκριμένα, το μενού του εστιατορίου ξεκινά από τα ορεκτικά όπως σούπα θαλασσινών, φρεσκοψημένα σκορδόψωμα, σαγανάκι με θαλασσινά, φέτα και ούζο, μανιταράκια γεμιστά, με γαρίδες, πέστο και τυρί, χταπόδι με φάβα και γαρίδες με αβοκάντο και σάλτσα Μαρί Ρόουζ.
Περιλαμβάνονται, επίσης, δροσερότατες επιλογές από σαλάτες (σαλάτα του Καίσαρα, Ελληνική σαλάτα, σαλάτα με θαλασσινά κ.ά).
Στην συνέχεια, θα βρεις θεσπέσιες επιλογές από αυθεντικά ζυμαρικά όπως για παράδειγμα η Θαλασσινή μακαρονάδα με σπαγγέτι, γαρίδες, μύδια, καλαμάρι, χταπόδι και σάλτσα ντομάτας, ή Καρμπονάρα με σπαγγέτι, μπείκον, χαμ, μανιτάρια κρέμα και παρμεζάνα. Επίσης, διατίθενται τραγανές πίτσες όπως η κλασική Margarita Pizza (ντομάτες, λάδι βασιλικού) και η Mixed Pizza (χαμ, μπέικον, σαλάμι, μανιτάρια, πιπεριές).
Υπάρχουν, ακόμα, πιάτα φρεσκότατων θαλασσινών επιλογών. Δοκίμασε τις βασιλικές γαρίδες με σκόρδο, σάλτσα ντομάτας και κρέμα, τον σολομό με σάλτσα μουστάρδας με μέλι και ροζ πιπέρι, το λαβράκι φιλέτο με κάπαρη, πράσινη σάλτσα εσπεριδοειδών, ελιές, πατάτες πουρέ και λαχανικά, ή το καλαμάρι σε ροδέλες με ταρτάρ!
Στις κρεατικές επιλογές, θα βρεις λαχταριστά πιάτα από τις σπεσιαλιτέ του εστιατορίου καθώς και εκλεκτά πιάτα ειδών σχάρας. Μερικά από αυτά που ξεχωρίσαμε είναι η θαυμάσια μπριζόλα σερβιρισμένη με Κυπριακές πατάτες, τζατζίκι και σαλάτα, το κλασικό σπιτικό μπιφτέκι με κόλσλοου, καραμελωμένα κρεμμύδια και αγγουράκι τουρσί, το αρνίσιο κότσι, με σάλτσα από θυμάρι και κουμανταρία, το βοδινό φιλέτο με σάλτσα της επιλογής σου (πιπεράτη, μανιταριών, σκορδόκρεμα), και άλλες νοστιμιές που θα βρείς στο μενού του Di Capilla.
Για το τέλος, σερβίρονται ωραιότατα γλυκά (π.χ τιραμισού), κέικ, κρέπες, βάφλες και δροσερό παγωτό (π.χ Oreo Choco, παγωτό σοκολάτα, μπισκότο Οreo, σαντιγί, σοκολατάκια, σιρόπι σοκολάτας).
Το εστιατόριο είναι ανοικτό καθημερινά όλη την εβδομάδα από τις 09:00 μέχρι τη 01:00.
Στοιχεία Επικοινωνίας:
Τηλέφωνο: 23831295