Καφενείο Χουζούρι

Στο πιο ήσυχο δρομάκι της πόλης της οδού Ζικ Ζακ στην παλιά Λεμεσό θα βρείς το πανέμορφο και φιλόξενο Καφενείο Χουζούρι.

Ήσυχο, γραφικό, ιδιαίτερο με την απαραίτητη χαμηλή μουσική υπόκρουση που ταιρίαζει σε ένα τέτοιο μέρος, ζεστή ατμόσφαιρα και ωραιότατο περιβάλλον που σε πάνε σε άλλες εποχές.

Αυτό το απλό αξιολάτρευτο καφενιάκι σου χαρίζει στιγμές χαλαρωτικής καφεδάρας, φρεσκότατους χυμούς, σπιτικές λεμονάδες, άλλα διάφορα ροφήματα, ζιβανία, κρασί και παγωμένες "τσακρίν" μπύρες παρέα με έντεχνες και ελαφρολαϊκές μουσικές νότες καθώς και ζωντανή μουσική από εκλεκτούς καλλιτέχνες.

Αν πεινάσεις κατά την διάρκεια μπορείς να παραγγείλεις "μπούκκωμα" με χαλλούμι, τυρί ντομάτα, αγγουράκι, αυγό, ψωμί, ελιές, λούντζα και μπέικον, ή νοστιμότατα ζεστά σάντουιτς της επιλογής σου.

Μπορείς επίσης να παρακολουθήσεις κυρίως αγώνες ποδοσφαίρου ζωντανά από Κυπριακές και Ευρωπαϊκες διοργανώσεις (Premier League, La Liga, Champions League, Europa League κ.ά).

Το θαυμάσιο αυτό καφενειάκι λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή από τις 14:00 το μεσημέρι μέχρι τις 00:00 τα μεσάνυχτα και το Σαββατοκυρίακο από τις 09:00 το πρωί έως και τις 00:00.

Τηλέφωνο: 99451996
Διεύθυνση: Ζικ Ζακ 5, Λεμεσό (πίσω από τον Μιναρέ, περιοχή κάστρου)
Facebook: Kafeneio Xouzouri

Σχετικά Άρθρα


Blue Apple

Το Blue Apple μπορεί κάλλιστα να ειπωθεί οτι συνδυάζει οτιδήποτε μπορεί να ζητήσει κανείς σε μια καφετέρια, εστιατόριο ή...


Yellow Cafe

Ένα πανέμορφο, χρωματιστό καφεστιατόριο στην αρχή του Μόλου της Λεμεσού σαγινεύει τους ντόπιους περαστικούς και όχι μόνο.


Di Capilla

Το Di Capilla είναι ένα εξαίσιο εστιατόριο στον παραλιακό πεζόδρομο της παραλίας Περνέρα στον πανέμορφο Πρωταρά.


Μαντάμ

Το ατμοσφαιρικό μπαράκι που αποπνέει έναν αέρα Αθηναϊκό, εγκαταστάθηκε μόνιμα στην κεντρική Πλατεία Ηρώων της Λεμεσού, και...