Παραλία Αλυκές

Η παραλία Αλυκές θεωρείται ως μια από τις ομορφότερες λύσεις για μπάνιο για όσους ενδιαφέρονται να κολυμπήσουν και να δροσιστούν.

Ο κόλπος Αλυκές έχει μια στενή παραλία με άμμο και πέτρες. Ο κόλπος Αλυκές βρίσκεται στην τουριστική περιοχή της Κάτω Πάφου, κοντά στα ξενοδοχεία και τη Λεωφόρο Ποσειδώνος,

Εκεί κοντά στην παραλία υπάρχει μια στάση λεωφορείου και ο επισκέπτης μπορεί να φτάσει στην παραλία εύκολα. Υπάρχουν πινακίδες που καθοδηγούν προς τις εγκαταστάσεις τους διάφορους επισκέπτες.

Γίνεται συχνός έλεγχος της ποιότητας του νερού και η παραλία καθαρίζεται καθημερινά. Έχει βραβευτεί με γαλάζια σημαία λόγω των καθαρών νερών της.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου από τη 15η Απριλίου μέχρι την 31η Οκτωβρίου υπάρχουν διαθέσιμοι ναυαγοσώστες, μεγάλη ποικιλία θαλάσσιων σπορ και κρεβατάκια με ομπρέλες προς ενοικίαση.

Οι ναυαγοσώστες και ο ναυαγοσωστικός εξοπλισμός εξυπηρετούν από τις 11:00 μέχρι τις 17:30. Την παραλία μπορεί να την προσεγγίσει κάποιος με λεωφορείο, αυτοκίνητο, μοτοσικλέτα ή ποδήλατο. Πολύ κοντά στην παραλία υπάρχουν χώροι διαμονής.

Διαπίστευση Παραλίας: Μπλε Σημαία
Οι Διευκολύνσεις που παρέχονται είναι οι εξής: Ναυαγοσώστης, Θαλάσσια Σπορ, Αποδυτήρια, Ντους, Κρεβατάκια, Ομπρέλες.

 

Σχετικά Άρθρα


Παραλία Αγία Τριάδα

Η παραλία της Αγίας Τριάδας είναι ένα πραγματικά υπέροχο μέρος.


Αγία Παρασκευή

Αν αναζητάς ένα μέρος που θα πας με την παρέα σου για παιχνίδια, πικ νικ και ηρεμία, μόλις το βρήκες!


Το Υδραγωγείο της Αγίας Νάπας

Ανάμεσα στα μνημεία που διασώζονται στα δημοτικά όρια της Αγίας Νάπας σημαντική είναι η παρουσία του μεσαιωνικού...


Παρεκκλήσι Άγιος Γεώργιος - Γερμ...

Το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου βρίσκεται στο χωριό της Γερμασόγειας. Συγκεκριμένα βρίσκεται μόνο του στο ψηλότερο σημείο...