Golden Donkeys Farm

Η φάρμα "Golden Donkeys" βρίσκεται στη Σκαρίνου και φιλοξενεί γύρω στα 200 πανέμορφα γαϊδουράκια. Μπαίνοντας στο πάρκο σάς υποδέχεται μια αιωνόβια ελιά 1500 ετών, ίσως η μεγαλύτερη σε ηλικία  στην Κύπρο.  Ανακαλύψτε τον αλακατόλακο, τον ελιόμυλο, το αγροτόσπιτο το μουσείο γαϊδουριού και το μοναδικό μουσείο κέρινων ομοιωμάτων με αναπαραστάσεις από την καθημερινή αγροτική ζωή και τα επαγγέλματα του τόπου μας.  

Μετά τη βόλτα σας χαλαρώστε απολαμβάνοντας τον καφέ σας στην καφετέρια.
Τις Κυριακές και τις αργιές το μεσημέρι λειτουργεί εστιατόριο με παραδοσιακές Κυπριακές γεύσεις. (Από Οκτώβριο ως Μάϊο).

Στο μαγαζί της φάρμας  μπορείτε να βρείτε και να δοκιμάσετε προϊόντα με γάλα γαϊδούρας και να ενημερωθείτε για τις ιδιότητές του. Θα βρείτε επίσης πολλά αναμνηστικά. Ο χώρος διατίθεται για δεξιώσεις, σχολικές εκδρομές και άλλες εκδηλώσεις. 


Διεύθυνση: Σκαρίνου, 7731
Τηλέφωνο: 99620736
Facebook: https://www.facebook.com/goldendonkeys/
Instagram: @goldendonkeys

Ανοικτά καθημερινά όλο τον χρόνο.

Ωράριο: 
09:00-17:00( Νοέμβριο-Μάρτιο)
09:00-18:00(Απρίλιο-Οκτώβριο)

 

Σχετικά Άρθρα


Πάρκο Γλυπτικής - Αγία Νάπα

Eίναι σημείο αναφοράς και στολίδι της πόλης, το πρώτο στο είδος του στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.


Αγίων Αναργύρων στο Κάβο Γκρέκο

Υπέροχα καταγάλανα νερά, μια μοναδική εμπειρία για κατάδυση, εξερεύνιση στον υποβρύχιο πλούτο των Αγίων Αναργύρων στο Κάβο...


Σπηλιές Αμφορέων

Ο μαγευτικός βυθός, ο υποθαλάσσιος πλούτος, αλλά και οι Σπηλιές των Αμφορέων χαρίζουν αξέχαστες εμπειρίες και ανεξίτηλες...


Agros Safari

Το Agros Safari, αξιοποιώντας τις δυνατότητες ευέλικτης και γρήγορης μετακίνησης που προσφέρουν οι τετράτροχες...