Το συγκρότημα έχει κτιστεί αρχικά το 1912 και ανακαινίσθηκε το 2006.

Η όλη ανακαίνιση έχει δώσει μια διαφορετική νότα στη διαμόρφωση και διακόσμηση του κτηρίου, συνδυάζοντας θαυμάσια την παράδοση με τις μοντέρνες ανέσεις.

Το συγκρότημα αποτελείται από δύο ξεχωριστά σπίτια και ένα μικρό συμπαθητικό στούντιο ιδανικό για δύο.

Τα σπίτια αποτελούνται από ένα μεγάλο καθιστικό, τζάκι, κουζίνα, εσωτερική αυλή, υπνοδωμάτια και τα μπάνια.

Στο καθιστικό θα δεις και έναν πανέμορφο κτιστό καναπέ, που θυμίζει παλιές καλές εποχές.

Την εσωτερική αυλή διακοσμούν το κλήμα που προσφέρει την δροσιά του τα καλοκαίρια, βουκεμβίλια, και διάφορα μυρωδάτα λουλούδια εποχής. Στην αυλή θα περάσεις σίγουρα αλησμόνητες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης, παρέα με το καφεδάκι σου και ένα καλό βιβλίο.

Το στούντιο δεν στερείται σε τίποτα από τις ανέσεις και τον εξοπλισμό που προσφέρει το σπίτι. Τα υπνοδωμάτια είναι όμορφα διακοσμημένα με όμορφα έπιπλα και διάφορα χειροποίητα αντικείμενα.

Κοντά στο συγκρότημα βρίσκονται δυο μοναδικά μονοπάτια της φύσης. Το ένα θα σε οδηγήσει στην εκκλησία της Παναγίας της Γαλακτούσας και το άλλο σε μια μυστηριώδη σπηλιά με θαυμάσιους σταλακτίτες.

3 km μακριά υπάρχει επίσης ένας εκδρομικός χώρος, όπου μπορείς να απολαύσεις το γεύμα σου με οικογένεια ή φίλους καταμεσής της φύσης.

Και επειδή Κυπριακή παράδοση δίχως παραδοσιακό φαγητό δεν γίνεται, στα γύρω χωριά μπορείς να βρεις διάφορες παραδοσιακές ταβέρνες που θα κορέσουν την πείνα σου με λαχταριστούς μεζέδες.

Στην περιοχή, ακόμα, υπάρχουν διασκορπισμένα αρκετά γραφικά εκκλησάκια όπως αυτό του Aγίου Μάμα του 15ου αιώνα, του Αγίου Επιφανείου και το νεοσύστατο μοναστήρι της Παναγιάς της Αμιρούς. Όλα και το καθένα ξεχωριστά αποτελούν ιδανικές μικρές εξορμήσεις που θα χορτάσουν το μάτι με ομορφιά!

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Διεύθυνση
Apsiou Village, Apsiou 3076
Τηλέφωνο: 99 649331

FacebookBlue Cottages
Για Κρατήσεις εδώ!

Σχετικά Άρθρα


Στου Κυρ' Γιάννη

Στου Κυρ Γιάννη το Αγρόκτημα θα βρεις έναν παραδοσιακό ξενώνα που θα σου προσφέρει δωμάτια με απίθανη θέα στο βουνό και...


Το Πανδοχείο του Βασιλιά Νικοκλή

Όπως και στην παλιά εποχή, έτσι και τώρα αλλά με κάποιες αναβαθμίσεις, το Πανδοχείο του Βασιλιά Νικοκλή εξυπηρετεί τον...


The Ciao Stelio Deluxe Hotel

Το Ciao Stelio Deluxe Hotel είναι ένα τεσσάρων αστέρων κομψότατο ξενοδοχείο, το οποίο με το σχεδιασμό του αντικατοπτρίζει...


Vavla Nature House

Το Vavla Nature House είναι ένα παραδοσιακό αρχοντικό στο χωριό Βάβλα ηλικίας 250 χρόνων. Όμορφα και στοργικά...