"Το Πατρικόν" Δημιουργική Ταβέρνα

ΦΑΓΗΤΟ, ΠΟΤΟ, ΜΟΥΣΙΚΗ / Φαγητό / Ταβέρνες / ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ / "Το Πατρικόν" Δημιουργική Ταβέρνα
Η Δημιουργική Ταβέρνα "Το Πατρικόν" βρίσκεται στο χωριό Τερσεφάνου της επαρχίας Λάρνακας σε ένα παλιό, οικογενειακό, πατρικό σπίτι που είναι πλέον διαμορφωμένο και διακοσμημένο κατάλληλα έχοντας δημιουργήσει μια όμορφη, ζεστή και καλόγουστη ταβερνούλα.

Εκ πρώτης όψεως είναι μια πανέμορφη ζεστή παραδοσιακή ταβέρνα, όπου σερβίρονται ναι μεν κυπριακά φαγητά και μεζέδες, αλλά όλα τα πιάτα είναι ιδαίτερα και εναλλακτικά σε μια μοντέρνα "πειραγμένη" έκδοση όπως για παράδειγμα οι κεφτέδες από τραχανά σε μαρμελάδα ντομάτας και το καλαμάρι με καραμελωμένο παστουρμά. 

Στο ταβερνάκι αυτό μπορείς να απολαύσεις 17 πιάτα από πεντανόστιμους εκλεκτούς μεζέδες καθώς και άλλα δημιουργικά πιάτα μοντέρνας και παραδοσιακής κουζίνας.

Έχει φτάσει σε σημείο όπου θεωρείται από τις καλύτερες ταβέρνες του νησιού και όχι άδικα. Τα πεντανόστιμα φαγητά, η απολαυστική ατμόσφαιρα, ο φανταστικός χώρος και η διακόσμηση, η φιλοξενία και εξυπηρέτηση του μαγαζιού το έχουν φτάσει στην κορυφή της κατηγορίας του.

Λειτουργεί από Πέμπτη μέχρι Σάββατο η ώρα 19:30 με 00:00 και την Κυριακή 13:00-15:30, 19:30-23:00.

Τηλέφωνο: 24 424831
Διεύθυνση: Οδός Διονύσιου Σολωμού, Τερσεφάνου, Λάρνακα
Facebook: Δημιουργική Ταβέρνα"Το Πατρικόν"/ Tavern"To Patrikon"

Σχετικά Άρθρα


Μουσική Σκηνή RED

Η δημοφιλής Μουσική Σκηνή RED βρίσκεται εντός των τειχών της παλαιάς Λευκωσίας.


Joulietta Chocolatier

Joulietta Chocolatier ένα μαγευτικό μέρος στην Πάφο που φτιάχνει γλυκά βγαλμένα από τον παράδεισο.


The Rib Shack

ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ RIBS ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!


Blue Spice

Το Blue Spice στο Παραλίμνι αναγνωρίζεται ως ένα από τα κορυφαία εστιατόρια στην Κύπρο, του οποίου το φαγητό είναι μια...