5+1 προτάσεις για ψαράκι δίπλα στο κύμα

BLOG / 5+1 προτάσεις για ψαράκι δίπλα στο κύμα
Το ψάρι και τα θαλασσινά είναι για πολλούς μια αγαπημένη γευστική επιλογή, η οποία μπορεί να γίνει και αφορμή για μικρές εξορμήσεις και εκδρομές, ενώ δε λείπουν και οι ενδιαφέρουσες επιλογές μέσα στην πόλη. Άλλωστε, το να μπορείς να απολαμβάνεις φρέσκο ψάρι, σε προνομιακή τοποθεσία και σε λογικές τιμές είναι ό,τι καλύτερο!
 
Μάζεψε την παρέα ή την οικογένεια και ετοιμάσου για απολαυστικούς ψαρόμεζέδες και εκλεκτά πιάτα θαλασσινών σε τοποθεσίες δίπλα από το κύμα. Έτοιμοι λοιπόν, για «βουτιά και ψαράκι»;
 
vasos-psarolimano.jpg

Βάσος Ψαρολίμανο - Μπροστά από το γραφικό λιμάνι της Αγίας Νάπας!

Είναι μια κλασική ψαροταβέρνα, ακριβώς μπροστά από το λιμανάκι της Αγίας Νάπας όπου δεκάδες βάρκες ψαράδων πλέουν σε αυτό. Ο χώρος ζεστός και άνετος με χρωματισμούς μπλε και λευκού, θυμίζει τοπίο από νησάκι της Ελλάδας. Διαθέτει ένα εκλεκτό μενού με διαλεκτά φαγητά για να απολαύσεις παρέα με το κρασάκι σου και αγναντεύοντας την εκπληκτική θέα. Όλα μαγειρεμένα με τα πιο φρέσκα, ποιοτικά και αγνά Κυπριακά υλικά. 

Προσφέρονται διάφορα φρέσκα ψάρια αλιευμένα την ίδια μέρα από ντόπιους ψαράδες. Το μενού περιλαμβάνει ποικιλία από σαλάτες (Κυπριακή χωριάτικη, Ελληνική, καβουροσαλάτα, σαλάτα με κινόα και χαλούμι, σαλάτα με θαλασσινά, σαλάτα του Καίσαρα κ.ά). Μάθε περισσότερα εδώ.



aigialos.jpg

Αιγιαλός –  Τα συνδιάζει όλα!

H ψαροταβέρνα του Πρωταρά που συνδυάζει, εκτός από απίστευτους γαστρονομικούς μεζέδες, ποτάκι ή καφεδάκι, μουσική και απόλυτη χαλάρωση δίπλα στο κύμα. Η όλη καλοκαιρινή εμπειρία ολοκληρώνεται τέλεια με την παραδοσιακή φιλοξενία του φιλικού προσωπικού, καθώς και τον μοντέρνο χώρο που σε σαγηνεύει με την απλή και εντελώς νησιώτικη διακόσμησή του.

Το θαυμάσιο μενού της ψαροταβέρνας Αιγιαλός περιλαμβάνει κρύα και ζεστά ορεκτικά, ολόφρεσκα ψάρια αλιευμένα από τους ιδίους, πλούσιο και πεντανόστιμο ψαρομεζέ, θεσπέσιες μακαρονάδες, φανταστικά θαλασσινά πιάτα (οχταπόδι, καλαμάρι), καθώς και οστρακοειδή (π.χ μύδια, στρείδια). Μάθε περισσότερα εδώ.

 

monte-carlo.jpg
 
Monte Carlo – Το οικογενειακό ταβερνάκι!

Σερβίρει εξαιρετικό φαγητό όπως για παράδειγμα δροσερές εποχιακές σαλάτες, θαυμάσια ορεκτικά και συνοδευτικά, φρεσκότατα θαλασσινά πιάτα και μεζέδες, λαχταριστά κρεατικά, διάφορα άλλα κυπριακά γεύματα και πεντανόστιμες μακαρονάδες.

Όλα τα προϊόντα είναι φρέσκα και κορυφαίας ποιότητας και τα ψάρια αλιευμένα από τα τοπικά νερά της Κύπρου. Αδιαμφισβήτητα πρέπει να πας και να δοκιμάσεις τους τέλειους ψαρομεζέδες. Μάθε περισσότερα εδώ.
 
Zephyros-restaurant1.jpg

Zephyros Beach Tavern – Κλασική και ωραιότατη!

Μπορείς να απολαύσεις πεντανόστιμα και φρέσκα φαγητά σε ένα πανέμορφο τοπίο με θέα την μαγευτική θάλασσα παρέα με διαλεκτά κρασιά και άλλα ποτά. Ο χώρος είναι διακοσμημένος σε χρώματα άσπρου και μπλε, ατμόσφαιρα απίστευτη, ζεστή και φιλόξενη.

Διαθέτει εξαιρετικό μενού ξεκινώντας από νόστιμα ορεκτικά και εύγευστες σούπες. Μερικά από αυτά τα πιάτα είναι τα εξής, χωριάτικη σαλάτα, φέτα, χαλούμι, μανιτάρια στην σχάρα, γαρίδες κοκτέιλ, μικρά καβουράκια, σούπα με κοτόπουλο, ντοματόσουπα, ψαρόσουπα και άλλες.
Φυσικά υπάρχουν και φρεσκότατα θαλασσινά πιάτα όπως, μπαρμπούνι, φαγκρί, λιθρίνι, συναγρίδα, σοργοί, λαβράκι, τσιπούρα, γόππες, μαρίδα, ξιφίας, οχταπόδι, γαρίδες, καλαμάρι, καβουροκεφτέδες, σουπιές και φιλέτο ψαριού. Μάθε περισσότερα εδώ.

 
gin-fish.jpg

Gin Fish – Σταθερό hit!

Η τοποθεσία ασύλληπτη με το απέραντο γαλάζιο να απλώνεται στα πόδια σου καθώς εσύ απολαμβάνεις στρείδια, οστρακοειδή και κάθε λογής θαλασσινών, συνοδευόμενα από το Gin σου το οποίο επιλέγεις ανάμεσα σε περισσότερες από 40 ετικέτες! 

Στο μενού του θα βρεις, μεταξύ άλλων, φρέσκα στρείδια και οστρακοειδή, μεγάλη ποικιλία σε cocktails, gin & tonic, αλλά και θεσπέσια κρασιά. Μάθε περισσότερα εδώ.


epsilon-resto-bar.jpg
 
Έψιλον Resto - Bar - Mοναδικές μαγειρικές στιγμές!

Χαρακτηρίζεται από μια μοντέρνα, αλλά ταυτόχρονα ζεστή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του και διαθέτει μια βεράντα με εκπληκτική θέα. Οι εντυπωσιακές επιλογές στο μενού περιλαμβάνουν μια συλλογή από αυθεντικά μεσογειακά πιάτα, με περίτεχνες πινελιές διεθνούς fusion που θα σε ενθουσιάσουν. 

Η μοντέρνα μεσογειακή κουζίνα του σερβίρει αρκετές επιλογές από ψάρια και θαλασσινά μέχρι και κρεατικά, που δεν αφήνουν κανένα παραπονεμένο. Απόλαυσε, ακόμα, ποικίλα τσιμπήματα αλλά και ορεκτικά σε συνοδεία ενός γευστικού κρασιού. Για επιδόρπιο θα πάρεις οπωσδήποτε μια από τις homemade επιλογές που σίγουρα θα σε σου μείνει αξέχαστη. Μάθε περισσότερα εδώ.
 
 
 
 


Σχετικά Άρθρα


Όταν ο Άγιος Βαλεντίνος κάνει ch...

Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει...Βαλεντίνο θα θυμίσει συμπληρώνουμε εμείς, αφού με τον ερχομό του 2ου μήνα της νέας χρονιάς, τα...


Όλα όσα θέλεις να μάθεις για τα ...

Συγκαταλέγεσαι ανάμεσα στους λάτρεις των χειμερινών σπορ; Το χιόνι σου ανεβάζει την αδρεναλίνη και δεν βλέπεις την ώα να...


5 Σημεία της Κύπρου Βγαλμένα από...

Εξερευνήσαμε και ανακαλύψαμε 5 σημεία της Κύπρου που εντυπωσιάζουν με την επιβλητική μορφή τους και σε συνδυασμό με το...


5 Beach Bars που θες να επισκεφτ...

Ο καύσωνας ήδη χτυπάει κόκκινο και εμείς τρέχουμε στις παραλίες και συγκεκριμένα στα παραλιακά μπιτσόμπαρα για μια ανάσα...