Το Πανδοχείο του Βασιλιά Νικοκλή

ΔΙΑΜΟΝΗ / ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ / ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΦΟΥ / Το Πανδοχείο του Βασιλιά Νικοκλή

Όπως και στην παλιά εποχή, έτσι και τώρα αλλά με κάποιες αναβαθμίσεις, το Πανδοχείο του Βασιλιά Νικοκλή εξυπηρετεί τον ίδιο σκοπό και τα καταφέρνει θαυμάσια όπως πάντα.

Οι επισκέπτες του...Βασιλιά δεν έμειναν ποτέ παραπονεμένοι, αντιθέτως έχουν να διαδίδουν την όσο το δυνατό καλύτερη φιλοξενία και ευχάριστη διαμονή που τους προσφέρθηκε από το πανδοχείο.

Πριν μερικά χρόνια, το πανδοχείο χρησιμοποιούνταν από τους διαβάτες και τους εμπόρους προς την Πάφο. Σήμερα, το όμορφο παραδοσιακό κτήριο αξιοποιείται έτσι ώστε να προσφέρει ξεκούραση και χαλάρωση σε τουρίστες και ντόπιους που επιθυμούν μια απόδραση από την καθημερινότητα.

Σίγουρα εδώ, η παραδοσιακή διακόσμηση και αρχιτεκτονική, καθώς και η ζεστή υποδοχή και φιλοξενία του κ. Αναστάση, θα σε κάνε να νιώσεις σαν επισκέπτης από μια άλλη εποχή.


Αρχικά, ο κ. Αναστάσης θα σε καλωσορίσει σαν φίλο από τα παλιά και θα σε κεράσει κρασί και ζιβανία "για το καλό".

Στη συνέχεια, θα σε ενημερώσει για τις δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις στην περιοχή όπως το ψάρεμα στο φράγμα του Ασπρόκρεμμου, περιπάτους στην φύση, παρακολούθηση των πουλιών και της πανίδας του τόπου κ.ά.

Αν τελικά πας για ψάρεμα και κατορθώσεις να ψαρέψεις και καμιά πέστροφα από το φράγμα θα σου δείξει με χαρά και πως να την μαγειρέψεις για να γλείφεις και τα δάχτυλά σου!

Αν πάλι θες το φαγητό σου έτοιμο, σερβιρισμένο και εξίσου πεντανόστιμο, το πανδοχείο διαθέτει ταβέρνα και μπαράκι με όμορφη αυλή με πλακόστρωτο για ατέλειωτα φαγοπότια με πολύ κέφι.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Τηλέφωνο
26 432211
ΔιεύθυνσηΝικόκλεια 8505, Πάφος
Website
www.vasilias.nikoklis.com
Facebook: Vasilias Nikoklis Inn
Για Κρατήσεις εδώ!


Για να δείτε τα πλησιέστερα μονοπάτια της φύσης κάντε κλικ εδώ

για εκδρομικούς χώρους εδώ

Σχετικά Άρθρα


Το Σπίτι του Σοφρώνη

Ένα συγκρότημα με αναπαλαιωμένα σπιτάκια, που συνδυάζουν ιδανικά το χθες και το σήμερα της Κυπριακής πραγματικότητας...


Hilton Park Nicosia

Το Hilton Park Nicosia Hotel είναι ένα λαμπερό και σύγχρονο ξενοδοχειακό θέρετρο στη Λευκωσία.


Modus Vivendi

Ένας μοναδικός συνδυασμός παράδοσης και πολυτέλειας χαρακτηρίζει το Modus Vivendi.


The Ciao Stelio Deluxe Hotel

Το Ciao Stelio Deluxe Hotel είναι ένα τεσσάρων αστέρων κομψότατο ξενοδοχείο, το οποίο με το σχεδιασμό του αντικατοπτρίζει...