Με πείρα από το 1938 η ταβέρνα Ζανέττος μαγειρεύει τους ξεχωριστούς Κυπριακούς μεζέδες πάντα με ντόπια, φρέσκα και αγνά υλικά.

Ένα ταβερνάκι στο κέντρο της παλιάς Λευκωσίας που έχει κλέψει τις καρδιές των πελατών του με την εξαιρετική φιλοξενία, την απίστευτη ατμόσφαιρα και το καταπληκτικό φαγητό. Ο χώρος της ταβέρνας είναι άνετος, ζεστός, ευχάριστος και παραδοσιακά διακοσμημένος, και σε παίρνει χρόνια πίσω σε άλλες εποχές. Είναι μια κλασική παραδοσιακή αυθεντική Κυπριακή ταβέρνα για να φας, να πιείς και να περάσεις καλά.

Το φαγοπότι ξεκινά με χωριάτικη σαλάτα, ταχίνι, γιαούρτι, ελιές, πατατοσαλάτα και προχωρά σε χαλούμι, κυπριακά λουκάνικα, ωραιότατο συκωτάκι, χοιρινό σουβλάκι, κοτόπουλο σουβλάκι, πουργούρι, μανιτάρια, πατάτες, σπανακόριζο με κρασάτο, "καραόλους", σιεφταλίες, νοστιμότατη σούβλα και τελειώνει με φρέσκα φρούτα και επιδόρπιο.

Πάντα τα ίδια, πάντα φρέσκα, πάντα εύγευστα, πάντα Κυπριακά, πάντα με χαμόγελο αυτό είναι το μυστικό της ταβέρνας Ζανέττος.

Η ταβέρνα λειτουργεί όλη την εβδομάδα από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι και τις 00:00 τα μεσάνυχτα.

Τηλέφωνο: 22765501
Διεύθυνση: Οδός Τρικούπη 65, Παλιά Λευκωσία
FacebookΖανέττος Κυπριακή Ταβέρνα (Zanettos Cyprus)

Σχετικά Άρθρα


Frankie's Bar & Grill

Το Frankie's Bar & Grill είναι ένα κλασικό μπαρ-εστιατόριο στο κέντρο στης μαγευτικής Αγίας Νάπας.


Artima Bistro

Ο χώρος, ζεστός, φιλόξενος και μοντέρνος σε προϊδεάζει θετικά για αυτό που πρόκειται να επακολουθήσει.


Just Italian

Όπως δηλώνει και το όνομά του, το Just Italian είναι ένα αυθεντικό Ιταλικό εστιατόριο με θεσπέσιο φαγητό στην περιοχή του...


Κατώι (Όμοδος)

Το Κατώι αποτελεί αναμφισβήτητα μια από τις καλύτερες προτάσεις στο γραφικό χωριουδάκι, όπου θα απολαύσεις δημιουργική...