Αυτό τον Νοέμβριο πάμε Διακοπές από 15 ευρώ!

BLOG / Αυτό τον Νοέμβριο πάμε Διακοπές από 15 ευρώ!
Ο Νοέμβρης είναι και επίσημα κοντά μας και φέρνει ήδη μαζί του τις πρώτες ευχάριστες εκπλήξεις!

Ο λόγος για τον νέο 
διαδραστικό κατάλογο εσωτερικού τουρισμού, που δημοσιοποίησε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ) στο πλαίσιο της προωθούμενης πολιτικής για ανάπτυξη του εσωτερικού τουρισμού, ο οποίος προνοεί ελκυστικές τιμές σε Κύπριους.

Ο νέος κατάλογος προνοεί εξαιρετικά ελκυστικές τιμές, με σημαντική έκπτωση για τους συμπατριώτες μας, σε 69 ξενοδοχεία, συγκροτήματα οργανωμένων διαμερισμάτων και τουριστικών χωριών!

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι ο κατάλογος, που καλύπτει από 1/11/2018 μέχρι 31/3/2019, περιλαμβάνει για τον Νοέμβριο ειδικές προσφορές που αρχίζουν από €15.00 το άτομο σε studio για διαμονή 2 ατόμων και από €20.00 το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο ξενοδοχείου για διαμονή 2 ατόμων.

Συγκεκριμένα, μπορείς να κάνεις mini φθινοπωρινές διακοπές στη Λεμεσό ξεκινώντας από
€30.00 την βραδιά ή στην Πάφο από 25.00!

Απόλαυσε έναν ιδανικό συνδυασμό χαλάρωσης και διασκέδασης στην κοσμοπολίτικη Λεμεσό ή στην παραδοσιακή Πάφο και γέμισε μπαταρίες για να κλείσεις δυναμικά αυτή την χρονιά που πλησιάζει στο τέλος της!

Αν πάλι προτιμάς να κινηθείς στην πρωτεύουσα, μάθε ότι οι τιμές ξεκινούν από 69.00 τη βραδιά. Με τόσες επιλογές για έξοδο, είτε αναζητάς το ιδανικό στέκι για φαγητό, είτε μια όμορφη γωνίτσα για ποτό στο κέντρο, η Λευκωσία δεν μπορεί παρά να σε ικανοποιήσει.

Ακόμα, αν ενδιαφέρεσαι περισσότερο για την πόλη του Ζήνωνα όπου θα βρεις την ηρεμία και την γαλήνη που τόσο έχεις ανάγκη, μάθε ότι μπορείς να βρεις δωμάτιο από 
35.00, ενώ αν θα προτιμήσεις να μείνεις κάπου στην όμορφη Αμμόχωστο οι τιμές ξεκινούν από 45.00!

Και για όσους από εσάς μια ρομαντική ή και παρείστικη απόδραση στο βουνό ακούγεται σαν μουσική στα αυτιά σας, κατευθυνθείτε προς Τρόοδος, κλείστε δωμάτιο με μόνο 
20.00 τη βραδιά και απολαύστε τις βόλτες σας στο βουνό και στα στενοσόκακα των παραδοσιακών χωριών μας δίχως δεύτερη σκέψη!

Ψήθηκες ή ακόμα;
 

Σχετικά Άρθρα


Τα Κυπριακά Παραδοσιακά Φεστιβάλ...

Κύπρος και παράδοση, ως γνωστόν πάνε μαζί. Έτσι κι εμείς, σου μαζέψαμε τα παραδοσιακά φεστιβάλ που ετοιμάζουν τα...


Θέλεις επειγόντως διακοπές; Και ...

Όταν μας τραγουδούσε ο Κωστάκης ότι "Θέλει Επειγόντως Διακοπές", είχε απόλυτο δίκιο αφού οι διακοπές δεν είναι πολυτέλεια,...


2 Πανέμορφοι Κατασκηνωτικοί χώρο...

Όταν ακούς κατασκήνωση μήπως φαντάζεσαι μια καταπράσινη όαση χαμένη στο δάσος; Έναν απομονωμένο χώρο, μέσα στα δέντρα όπου...


Είσαι Μακαρονάς; Ο Άγιος Θεόδωρο...

Περήφανοι μακαρονάδες από όλη την Κύπρο μαζευτείτε στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας!